Diabetes Boek voor ouders van kinderen met diabetes is digitaal te koop

Je kan het boek digitaal in PDF vorm bestellen door:

  • een mail te sturen naar lydia@voluit.com en
  • 4,95 euro over te maken op bankrekening nummer NL40 INGB 0659674378 tnv L. Braakman

Zodra het geld binnen is stuur ik het boek per mail in PDF formaat naar je op!

 

Henk-Jan Aanstoot en Per Winterdijk, kinderartsen Diabeter in het voorwoord:

“Lydia heeft met dit indrukwekkende en intens geschreven verhaal een heel informatief boek geschreven. De ervaringen, tips en trucs zullen het leven van ouders en kinderen met diabetes een stuk aangenamer kunnen maken. Hiernaast is het ook voor artsen, diabetesverpleegkundigen en andere hulpverleners die met diabetes te maken hebben erg leerzaam. We zijn overtuigd dat dit informatieve en prachtige boek de reisgids kan zijn voor ouders. Zowel net na de diagnose als later in de ‘reis’. Ook zal het bijdragen aan de reis naar een betere kwaliteit van leven van kinderen, jongeren, ouders, familie en naasten die met diabetes te maken hebben.”

Saskia, moeder van een 9 jaar oude zoon die anderhalf  jaar diabetes heeft, schreef mij onlangs spontaan de volgende mail:

“Gisteren is je boek aangekomen en ik heb het meteen in één adem uitgelezen. Ik heb diep respect voor de manier waarop je met je kinderen met diabetes omgaat. Veel van wat je beschrijft is heel herkenbaar en het is fijn om ook vragen te krijgen zodat je erbij stil staat op welke manier diabetes zijn plek in het leven heeft gekregen. En ook hoe je daar nog bij zou kunnen sturen. Er staan in het boek ook veel handvatten en tips in waar ik echt iets mee kan, zoals bijvoorbeeld de verschillende leeftijdsfases met de bijbehorende aandachtspunten. Bijvoorbeeld op welke manier je je kind stap voor stap los kunt laten om zijn zelfstandigheid te vergroten. Dat is de fase waar we nu in zitten en dat is soms best moeilijk. Het is prettig om ook te lezen over de praktische dagelijkse dingen, die voor ons toch heel belangrijk zijn, maar die je niet altijd makkelijk met andere mensen kunt delen. Bedankt voor je persoonlijke verhaal!”
Linda Modderkolk schrijft na het lezen van mijn boek dit blog over http://dieplicht.wordpress.com/2014/02/15/flying-high/#respond

 

20140310-222056.jpg